Kontakta oss

Om du kommer till gården så hittar du ofta någon på kontoret eller i gårdsbutiken. Via telefon når du oss säkrast på förmiddagarna. Vi äter lunch ca 12.00-13.00. Om vi inte svarar, skicka gärna ett mail. Om du vill besöka oss är det bra om du kontaktar oss i förväg, så vi vet att du kommer och har tid för dig.

Feedback

Vi vet att ekologiska konsumenter ofta är mycket medvetna och intresserade av maten de köper. Därför vill vi gärna säga att vi vill höra vad du tycker om våra produkter – både ris och ros. När du ger oss feedback på sylt och saft behöver vi ha bäst-före datum som står på burken.

Öppettider (kontoret)

Måndag-fredag kl 08 – kl 15

Ring oss på 0563-723 68 eller skicka ett mail till torfolk@torfolk.se.

Öppettider gårdsbutiken

Vi öppnar den 23 juni med färska grönsaker.
Under sommaren har vi öppet torsdag och fredag 15.00-18.00, samt lördag 12.00-15.00

Kontakt

Torfolk Gård, Östra Skymnäs, SE-684 95 Höje
Telefon 0563-723 68
E-post: torfolk@torfolk.se

Människorna du möter

Olle

Har överblick över verksamheten och ser till att alla nya idéer och projekt genomförs. Förutom arbetet med Torfolk Gård, är jag engagerad i föreningar som Torfolk & Vänner, byalaget, mm.

olle@torfolk.se
Mobil: 070-541 48 66

Olle Göransson
VD, grundare
Marica

Jag trivs bäst med de udda grödorna, gårdsbutiken och blommorna. Men jag jobbar även med studiebesök, kurser och marknadsföring. Kom till gården 1984 och är en av delägarna.

marica@torfolk.se
Mobil: 070-292 90 05

Marica Möller
lokal försäljning, marknad
Maggie

Jag är ansvarig för produktionen av sylt- och safttillverkningen. Bakning ligger högt på intresselistan och resultatet prövas ivrigt på den övriga personalen.

maggie@torfolk.se
Mobil: 070-581 48 66

Maggie Westlund
ekonomi- och produktion
Anneli

Jag jobbar först och främst i sylttillverkningen. När vi inte har produktion ägnar jag mig åt att serva maskinerna. Har så nära till jobbet att jag kan se min arbetsplats från fönstret hemma.

Anneli Persson
syltproduktion och event
Maja

Jag jobbar med försäljning, butikskontakt/demo, marknadsföring samt olika administrativa uppgifter som orderhantering, fakturering, mm. Hjälper till i produktionen vid behov.

maja@torfolk.se

Maja Westlund
sälj, event
Daniel

Jag jobbar på kontoret med olika administrativa uppgifter som orderhantering, fakturering m.m. Sköter kontakt med butikerna och utländska kunder, samt hjälper till i produktionen.

daniel@torfolk.se

Daniel Vader
admin, sälj
Bild Erika Z

Jag jobbar i syltfabriken tillsammans med Annelie. Har arbetat till och från på Torfolk sedan 13 års ålder. Bor i grannbyn med man, två barn, fyra katter och några höns.

Erika Zetterman
syltproduktion