The english version is under construction!

I slutet av 70-talet packade vi våra väskor och flyttade från huvudstadens stress till natursköna Värmland. Sedan dess har vi på Torfolk Gård arbetat för en bättre och grönare värld. Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta – fri från gifter och full med smak. På gården odlar vi en mängd av härliga grönsaker och kokar våra egna goda sylter och marmelader. Allt är givetvis ekologiskt och KRAV-märkt. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen till vår gårdsbutik där vi säljer våra nyskördade grönsaker, ägg och annat gott.

Det ekologiska originalet

Sedan 70-talet har vi på Torfolk Gård arbetat för en grönare värld. Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta – fri från gifter och full med smak. På gården odlar vi härliga grönsaker och kokar våra egna goda sylter och marmelader. Allt är givetvis ekologiskt och KRAV-märkt. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen till vår gårdsbutik där vi bl.a. säljer våra nyskördade grönsaker.

Våra ekologiska safter, sylter och marmelader

Våra omtyckta safter, sylter och marmelader innehåller enbart KRAV-godkända ingredienser av bästa kvalité och är fria från konserveringsmedel. Ekologiska bär och frukter kokas varsamt tillsammans med socker, och där det behövs, fruktpektin för en jämnare konsistens.

Gårdsbutiken

Våra nyskördade grönsaker är basen i Torfolks gårdsbutik. Vi säljer alla tänkbara grönsaker, örter och rotfrukter efter säsong, direkt från åker och växthus. Du hittar även ett brett sortiment av andra ekologiska produkter som exempelvis våra goda gårdsägg och sylter.

Våra ekologiska grönsakslådor

Grönsakskassar

Du som bor i Värmland har nu förmånen att kunna prenumerera på våra fantastiska KRAV-märkta grönsakskassar som är fyllda med vad gården har ett erbjuda efter säsong. Just nu levererar vi hem till dig eller till din arbetsplats i följande områden: Hagfors (stad), Karlstad (stad), Deje och Molkom.

STARTADE KRAV 1985

1985 var vi med och startade upp KRAV som idag är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Det är vi stolta över.

Aktuellt på Torfolk

I gårdsbutiken har vi just nu ett brett sortiment av säsongens alla härliga grönsaker till försäljning. Bland annat tomater, gurka, sallad, vitkål, spetskål, rödbetor, morötter, potatis. Ibland kan dock något vara tillfälligt slut.

Ni som bor i Hagfors, Karlstad och Deje kan nu även prenumerera på våra ekologiska och KRAV-godkända grönsakslådor som ni får hemlevererade.

Öppettider

Gårdsbutiken är öppen torsdag till fredag kl 15-18 samt lördag kl 12-15. Dessa tider har vi i  september och troligen oktober. Sedan kan det bli någon liten ändring.