Det ekologiska originalet

Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta – fri från gifter och full med smak.

Här kan du köpa våra produkter

Våra goda och KRAV-märkta safter, sylter och marmelader säljs idag i matbutiker över hela landet samt i vissa nätbutiker. Saknas våra produkter i din butik? Be dem gärna att ta in dem i sitt sortiment.

Vill du bli återförsäljare? Hör av dig till order@torfolk.se!

I Sverige

Sylt, saft och marmelad finns tillgängligt via Butikspack för alla ICA-butiker i hela landet. Om det är så att din lokala ICA-butik ännu inte har någon av våra produkter som du längtar efter att få smaka på, så hjälp oss gärna genom att be din handlare beställa hem produkten. Sylt, saft och marmelad finns även tillgängligt i alla CityGross-butiker och i vissa av Matrebellernas butiker. Vår storsäljare Lingonsylt KRAV 750g finns även i alla Coops butiker.

Våra produkter finns också hos många ekobutiker, som Percys i Stockholm, Fram Haga Ekolivs och BaraBraMat i Göteborg, Tuvan Ekolivs i Kungsbacka, Eko-store i Strömstad, EKOspeceriet i Mölndal och Tant Gurka i Lund.

På nätet

Du kan även beställa vår sylt på MatHem (Stockholm, Göteborg och Malmö) och Ekolådan.

I Värmland

Sylt, saft och marmelad säljs hos både Coop Värmlands och ICAs butiker. Om butiken du handlar i inte har den vara du efterfrågar så hjälp oss gärna genom att be personalen ta in den. Du hittar även en del av vårt sortiment hos Grön Ko och Säffle Saluhall.

Det största utbudet av Torfolkprodukter hittar du i gårdsbutiken.

I resten av världen

Japan

Vi har en importör som heter Aquavitjapan. De säljer våra produkter vid olika event och i några butiker.

Tyskland

I Tyskland jobbar vi med Spielberger Mühle och säljer några utvalda produkter under ett kombinerat varumärke Linnéas svenska sylt/Torfolk Gård.

Grossister

Du finner delar av eller hela Torfolk Gårds sortiment hos följande grossister. De säljer till bland annat hälsokostbutiker, storkök och restauranger:

AltGrönt i Vallentuna | Biodynamiska produkter | Martin & Servera | Svensk Cater

Våra återförsäljare