Det ekologiska originalet

Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta – fri från gifter och full med smak.

Kontakta oss

Om du kommer till gården så hittar du ofta någon på kontoret eller i gårdsbutiken. Via telefon når du oss säkrast på förmiddagarna. Vi äter lunch ca 12.00-13.00. Om vi inte svarar, skicka gärna ett mail. Om du vill besöka oss är det bra om du kontaktar oss i förväg, så vi vet att du kommer och har tid för dig.

Feedback

Vi vet att ekologiska konsumenter ofta är mycket medvetna och intresserade av maten de köper. Därför vill vi gärna säga att vi vill höra vad du tycker om våra produkter – både ris och ros. När du ger oss feedback på sylt och saft behöver vi ha bäst-före datum som står på burken.

Öppettider (kontoret)

Måndag-fredag kl 08-15. Ring oss på 0563-723 68 eller skicka ett mail till torfolk@torfolk.se.

Öppettider gårdsbutiken

SÄCKFÖRSÄLJING 17 oktober 12-16. Då är även du som vill köpa mindre kvantiteter välkommen. NÄSTA GÅNG vi har öppet är den 7 november. Därefter ca 1 gång / månad tills grönsakerna är slut.

Återförsäljare
Tomater
Grönsaker
Porträtt på Olle Göransson

Olle Göransson

VD/Grundare

Har överblick över verksamheten och ser till att alla nya idéer och projekt genomförs. Förutom arbetet med Torfolk Gård, är jag engagerad i föreningar som Torfolk & Vänner, byalaget, mm.

Porträtt på Marica

Marica Möller

Lokal försäljning, marknad

Jag trivs bäst med de udda grödorna, gårdsbutiken och blommorna. Men jag jobbar även med studiebesök, kurser och marknadsföring. Kom till gården 1984 och är en av delägarna.

Porträtt på Maggie

Maggie Westlund

Ekonomi- och produktion

Jag är ansvarig för produktionen av sylt- och safttillverkningen. Bakning ligger högt på intresselistan och resultatet prövas ivrigt på den övriga personalen.

Porträtt på Anneli

Anneli Persson

Syltproduktion och event

Jag jobbar först och främst i sylttillverkningen. När vi inte har produktion ägnar jag mig åt att serva maskinerna. Har så nära till jobbet att jag kan se min arbetsplats från fönstret hemma.

Porträtt på Maja

Maja Westlund

Sälj, event

Jag jobbar med försäljning, butikskontakt/demo, marknadsföring samt olika administrativa uppgifter som orderhantering, fakturering, mm. Hjälper till i produktionen vid behov.

Porträtt på Daniel

Daniel Vader

Admin, sälj

Jag jobbar på kontoret med olika administrativa uppgifter som orderhantering, fakturering m.m. Sköter kontakt med butikerna och utländska kunder, samt hjälper till i produktionen.

Porträtt på Erika

Erika Zetterman

Syltproduktion

Jag jobbar i syltfabriken tillsammans med Annelie. Har arbetat till och från på Torfolk sedan 13 års ålder. Bor i grannbyn med man, två barn, fyra katter och några höns.

Våra återförsäljare