Kontakta oss

Om du kommer till gården så hittar du ofta någon på kontoret eller i gårdsbutiken. Via telefon når du oss säkrast på förmiddagarna, fram till lunch. På fredagar är det färre som arbetar på kontoret, så då kan det också vara lite svårare. Vi äter lunch ca 12.00-13.00. Om vi inte svarar, läs gärna in ett meddelande på vår telefonsvarare, den lyssnar vi av nästan varje dag. Om du vill besöka oss är det bra om du kontaktar oss i förväg, så vi vet att du kommer och har tid för dig.

Feedback

Vi vet att ekologiska konsumenter ofta är mycket medvetna och intresserade av maten de köper. Vi vill därför gärna säga att vi vill höra vad du tycker om våra produkter – både ris och ros. När du ger oss feedback på sylt och saft behöver vi ha bäst-före datum som står på burken.

Öppettider

I gårdsbutiken har vi öppet torsdag till fredag kl 15-18 samt lördag kl 12-15.

Dessa tider gäller hösten 2017 och hela vintern. Lagom till midsommar utökar vi tiderna.

Kontakt

Torfolk Gård, Östra Skymnäs, SE-684 95 Höje
Telefon 0563-723 68
E-post: torfolk@torfolk.se

Människorna du möter

Olle

Har överblick över verksamheten och ser till att alla nya idéer och projekt genomförs. Förutom arbetet med Torfolk Gård, är jag engagerad i Samodlarna och byalaget.

olle@torfolk.se
Mobil: 070-541 48 66

Olle Göransson
VD, grundare
Marica

Jag trivs bäst med de udda grödorna, gårdsbutiken och blommorna. Men jag jobbar även med personaladministration, studiebesök, kurser och marknadsföring. Kom till gården 1984 och är en av delägarna.

marica@torfolk.se
Mobil: 070-292 90 05

Marica Möller
lokal försäljning, marknad
Maggie

Jag är ansvarig för produktionen av sylt- och safttillverkningen. Bakning ligger högt på intresselistan och resultatet prövas ivrigt på den övriga personalen.

maggie@torfolk.se
Mobil: 070-581 48 66

Maggie Westlund
ekonomi- och produktion
Anneli

Jag jobbar först och främst i sylttillverkningen. När vi inte har produktion ägnar jag mig åt att serva maskinerna. Har så nära till jobbet att jag kan se min arbetsplats från fönstret hemma.

Anneli Persson
syltproduktion och event
Emelie

Jag ansvarar för försäljningen mot alla våra kunder. Då jag bor i Stockholm utgår jag även härifrån i mitt dagliga arbete men besöker gården så ofta det bara går.

emelie@torfolk.se
Mobil: 0707-417 077

Emelie Orrpars
försäljningschef
Maja

Jag jobbar i syltfabriken tillsammans med Anneli. Sköter även försäljning och kontakt med butiker i Värmland. På ”fritiden” driver jag och min man ett jordbruk med både djur och grönsaker.

maja@torfolk.se

Maja Westlund
syltproduktion, sälj, event
Daniel

Jag jobbar en del på kontoret med olika administrativa uppgifter och en del ute med grönsaksodlingen. Har även hand om webbutiken och har kontakt med butikerna.

daniel@torfolk.se

Daniel Vader
grönsaksodling, admin, sälj
Martin

Jag jobbar i syltfabriken tillsammans med Anneli. Jag hjälper också till där det behövs. Jag bor granne med Torfolk tillsammans med Åsa och våra två barn.

Martin Söderberg
syltproduktion
Ulrika

Jag är samordnare för grönsakskassarna Eko-Grönt.

Ulrika Neldorin
lokal försäljning
Andrzej och Maria

Vi kommer varje sommar och jobbar med grönsaksodlingen. På vintern bor vi i Polen, på sommaren i vårt hus några kilometer från gården.

Andrzej & Maria
grönsaksodling
Muhammad

Jag arbetar mest med tomaterna men också med andra grödor på gården.

Muhammad Akbar
grönsaksodling