Kontakta oss

Om du kommer till gården så hittar du ofta någon på kontoret eller i gårdsbutiken. Via telefon når du oss säkrast på förmiddagarna, fram till lunch. På fredagar är det färre som arbetar på kontoret, så då kan det också vara lite svårare. Vi äter lunch ca 12.00-13.00. Om vi inte svarar, läs gärna in ett meddelande på vår telefonsvarare, den lyssnar vi av nästan varje dag. Om du vill besöka oss är det bra om du kontaktar oss i förväg, så vi vet att du kommer och har tid för dig.

Feedback

Vi vet att ekologiska konsumenter ofta är mycket medvetna och intresserade av maten de köper. Vi vill därför gärna säga att vi vill höra vad du tycker om våra produkter – både ris och ros. När du ger oss feedback på sylt och saft behöver vi ha bäst-före datum som står på burken.

Öppettider

I gårdsbutiken har vi öppet torsdag till fredag kl 15-18 samt lördag kl 12-15.
Dessa tider gäller från 1:a september och hela vintern.

Kontakt

Torfolk Gård, Östra Skymnäs, SE-684 95 Höje
Telefon 0563-723 68
E-post: torfolk@torfolk.se

Människorna du möter

Olle

Har överblick över verksamheten och ser till att alla nya idéer och projekt genomförs. Bäst tycker jag ändå om att få ägna mig åt grönsaksodlingarna. Förutom arbetet med Torfolk Gård, är jag engagerad i Samodlarna och byalaget.

olle@torfolk.se
Mobil: 070-541 48 66

Olle Göransson
VD, grundare
Marica

Jag trivs bäst med de udda grödorna, gårdsbutiken och blommorna. Men jag jobbar med det mesta i företaget som personaladministration, studiebesök, kurser och marknadsföring. Jag kom till Torfolk Gård 1984 och är en av delägarna.

marica@torfolk.se
Mobil: 070-292 90 05

Marica Möller
lokal försäljning, marknad
Maggie

Jag är ansvarig för produktionen av sylt- och safttillverkningen. Fritiden ägnas åt hem och familj och den egna lilla ekologiska gården. Bakning ligger högt på intresselistan och resultatet prövas ivrigt på den övriga personalen.

maggie@torfolk.se
Mobil: 070-581 48 66

Maggie Westlund
ekonomi- och produktionsansvarig
Anneli

Jag jobbar först och främst i sylttillverkningen. När vi inte har produktion ägnar jag mig åt att serva maskinerna. Har så nära till jobbet att jag kan se min arbetsplats från fönstret hemma. När jag är ledig ägnar jag mycket tid åt westernridning, mina hästar och familjen.

Anneli Persson
syltproduktion, underhåll, event
Maja

Jag jobbar i syltfabriken tillsammans med Anneli. Vidare sköter jag försäljningen och kontakter med butiker i Värmland. På ”fritiden” driver jag och min man ett jordbruk med både djur och grönsaker.

maja@torfolk.se

Maja Westlund
syltproduktion, försäljning, event
Emelie

Jag ansvarar för försäljningen mot alla våra kunder. Då jag bor i Stockholm utgår jag även härifrån i mitt dagliga arbete men besöker gården så ofta det bara går.

emelie@torfolk.se
Mobil: 073-516 45 67

Emelie Orrpars
försäljningschef
Daniel

Jag jobbar lite överallt på gården.

daniel@torfolk.se

Daniel Vader
syltprod, grönsaksodling, admin
Robin

Jag jobbar i syltfabriken tillsammans med Anneli. Jag hjälper också till där det behövs. På ”fritiden” läser jag till miljövetare på Karlstad universitet.

Robin
syltproduktion
Maria

Jag kommer varje sommar och jobbar med grönsaksodlingen. På vintern bor jag i Polen, på sommaren i mitt hus några kilometer från gården.

Maria Kula
grönsaksodling
Andrzej

Jag kommer varje sommar och jobbar med grönsaksodlingen. På vintern bor jag i Polen, på sommaren i mitt hus några kilometer från gården.

Andrzej Kula
grönsaksodling
Mohammad

Jag arbetar mest med tomaterna men också med andra grödor på gården.

Muhammad Akbar
grönsaksodling
Frida

Jag levererar och packar Torfolks grönsakslådor.

Frida Persson
lokal försäljning